четверг, 25 июня 2015 г.

29 чэрвеня а 16 00 гадзіне прэзентацыя львоўскага арт-цэнтру "Urban Exploration" і канцэрт ДЖАЛА АВАНГАРДУ (REYTEN JAZZ ATTACK)

29 чэрвеня а 16 00 гадзіне (Палац Мастацтва, вул.Казлова,3) у межах  фестываля ДАХ-28 "РЭЙТАН",  даўняя сяброўка і ўдзельніца фестываля ДАХ , спадарыня Анаід Агаджанава (Львоў, Украіна), прэзентуе свой новы праект - мастацка-культурны цэнтр Urban Exploration (і, разам з тым аднайменнага  фестывалю), які з'яўляецца найбуйнейшай лакацыей сучаснага мастацтва ў Заходней Украіне. 

Гледача чакае ня толькі захапляльны расповяд-прэзентацыя цэнтру, але і майстар-клас "Як зрабіць фестываль "з нуля"!

Нагадаем, што пасьля прэентацыі адбудзееца канцэрт- 


ДЖАЛА АВАНГАРДУ (REYTEN JAZZ ATTACK)

Такое больш не паўторыцца ніколі!
У межах фэсту ДАХ – вечарына Беларускага авангарду 4-ае хвалі:
нетрадыцыйны джаз,
свабодная імправізацыя, 
апэратыўная кампазыцыя,
сольныя ды калектыўныя спантанізмы,
сучасная паэзія ды рытуальныя сьпевы, 
масы разнастайных інструмэнтаў!


https://www.facebook.com/events/1607826486171567/


29-06-2015, Вялікая заля Палаца мастацтваў, Менск. 

18-00 – Каля Нуля (кантрабас + вакал) http://vk.com/club78910723
18-30 – JazzDeGround (вакал + гітара + сакс) http://vk.com/jazzdeground
19-00 – Ягор Забелаў (акардэон) http://yegorzabelov.com/
19-30 – Essa (рытуальны фальклёр) https://be.wikipedia.org/wiki/Essa
20-00 – “Фантастычныя Плыўцы” (free-jazz) http://mahorka.org/artist/fantastic-swimmers
21-00 – Masque Noir (full-improve, death-jazz) https://vk.com/masquenoir




Карацей, дзень і вечар абяцаюць быць вельмі насычанымі і цікавымі! Запрашаем!!

















                                             vk.com/public_urbanexplorationlviv

                                 www.facebook.com/urbanexplorationlviv/info




Urban Exploration Lviv Fest змінює локацію

Найекстравагантніший фестиваль сучасного мистецтва на Західній Україні Urban Exploration – за новою адресою. Починаючи з 3 липня, мекка комунікації та народження ідей «переїзжає» до Львівського кіноцентру (вул. Володимира Великого, 14а). 

Нагадуємо, що основна мета проекту — на демократичних засадах надати слово кожному митцю, який має що сказати суспільству. Ми не хочемо перетворювати гостей арт-центру на опудал-екскурсантів у стерильних стінах музею. Кожен відвідувач цього арт-простору одночасно створює його: говорить напряму з художниками, бере участь в майстернях, вільно висловлює власну думку, подорожує мистецькими світами.

Ми визнаємо вартісні провокативні ідеї та екстрим, однак розглядаємо їх виключно у контексті мистецтва. У зв’язку з суттєвими руйнуваннями, що спричинили останні зливи у Львові, проведення заходів в рамках нашого проекту стало неможливим. Для нас на першому місці безпека наших відвідувачів та цілісність локації, яку ми так довго намагались підтримувати. Наразі на території Фабрики повидла тривають ремонтно-реставраційні роботи, а ми тим часом переїдаємо у новий компактний і затишний, проте не менш харизматичний простір.

Відтак запрошуємо усіх відвідати нові експозиції та арт-лекторій у таємничі приміщення з «чорного входу» у Львівський Кіноцентр. Організатори облаштують новий та незвичний простір у формат своєрідного лабіринту екстравагантними експозиціями, найближчі зустрічі відбудуться 3-го та 4-го липня, переглянути можно буде анонімну резиденцію «агресивного мистецтва» на межі між сарказмом та примітивізмом від куратора Олега Моха Гнатіва, фото цьогорічної володарки премії «Фотограф року» Марти Швець, погортати сюреалістичний арт-бук колажів від мисткині Анастасії Старко, проникнутись абстрактними фото витворами Сергія Романюка, відчути ніжність акварелей гості з Одеси Олени Трубіної і не тільки. В цілому кожен тиждень роботи UELF - це десять візуальних експозицій різних авторів з усієї України, виконаних в різних техніках.


Під час арт-лекторію 3-4го липня заплановані презентації чернівецького Paul Celan Literaturzentrum та проекту дослідження громадського простору «Тимчасова видимість», про які розповідатиме Андрій Тужиков (поет, письменник, журналіст, культуртреґер, громадський активіст, peдактор інтернет-часопису quasi). Гостям також запропонують презентацію нещодавно створеної «Львівської вуличної галереї» від її засновників kickitart studio. Нагадаємо, що за перші тижні роботи UELF встиг познайомити відвідувачів з різноманітнтими ініціативами з Вінниці, Сум, Києва та Одеси в тематичному полі стріт-арт, соціальний плакат, комерційна ілюстрація, архітектура/урбаністика, літературний менеджмент.

UELF дає унікальну можливість ознайомитись з презентаціями соціо-культурних проектів, реалізованих по усій Україні за останні роки – мета лекцій/презентацій продемонструвати, що навіть у той нелегкий для усієї країни час і стан є можливість успішно займатись розвитком культури, не заручаючись підтримкою фондів, спонсорів чи державних структур.

Також організатори анонсують появу дитячої програми, старт якої намічений на 11-те липня. Проект матиме назву Urban for Kids. В програмі передбачені різноманітні майстерні для дітей різного віку та унікальна кіно програма. Мета дитячої програми – розвивати творчий потенціал, який діти не завжди мають нагоду вивільнити поза межами навчання. Відвідавши Urban for Kids, маленькі гості зможуть спробувати себе у ролі художників, декламаторів, музикантів і - звісно ж - кіноглядачів. Зважаючи на те, що ми чекаємо малечу різного віку, квиток на цілий день Urban for Kids передбачатиме вхід для дитини у супроводі одного з батьків. Тож дорослі зможуть взяти безпосередню участь у відкритті нових талантів своїх дітей.




Графік роботи. За новою адресою Urban Exploration у напрямках visual art & art education працюватиме 3-4 та 10-11-го липня з 17:00 до 21:00 години. Вартість вхідного квитка 20 грн, що включає в себе відвідування усіх експозицій та лекцій. Ознайомитись детальніше з розкладом та програмою можно за посиланням https://www.facebook.com/urbanexplorationlviv






Комментариев нет:

Отправить комментарий